Direktlänk till inlägg 3 oktober 2009

Lördagens resultat

Av Johan - 3 oktober 2009 19:12

Div.1 Norra Herrar


Tyresö-tipset gick hem men det var det ända.. Varnade dock för Lif Blå borta mot Lidingö. Att vinna med fyra bollar (30-26) är ett bra resultat och man hade säkert ett par "A-lagstrupp" killar med. Silwing slår Skånela borta med 6 bollar och jag är den första att buga och bocka för Vestis och hans manskap. De kan räcka långt i år, till och med så långt att det blir en kvalplats uppåt.


( Givetvis saknar Nyköping Andreas Asp, vilket lag skulle inte göra det i div.1 och Allsvenskan?. Tycker dock att de har löst det bra hittills och tror att de kommer att vara med i toppen..).


Div.2 Östra Herrar


Örebro, Finest och Järnvägen vann. Att det två första skulle göra det var jag rätt säker på och Järnvägens seger var mycket viktig för lagets fortsättning av serien. Känns bra med 3 av 3 här då div.1 Norra gick åt h-lvete-...


Div. 2 Damer

Arboga krossade Huddinge (39-16) och ser stabila ut. Ska bli kul och se dem i NORRKÖPING nästa lördag mot NKIK. IVH Västerås fick kämpa mot Järnvägen och vann med ett. NKIK fick storpisk av Gustavsberg med 20-31 och jag ser ut att få rätt i Stockholmarnas kapacitet och ev. avancemang ( vilket jag skrev om i juli..). Enligt sambon har man grymt skytte och var tunga att möta. För NKIK;s del väntar ännu en ödesmatch då man tar emot Arboga hemma på lördag. Den matchen MÅSTE vinnas annars ser det mörkt ut inför fortsättningen... Tror samtliga inblandade ( både spelare och ledare) förstår läget och jag hoppas att man knyter näven och genomför en bra träningsvecka. Laget håller god kvalité och bör plocka poäng snart, gärna mot Arboga. Om det blir torsk där också ( trist tänk men det kan ske.)- finns det nån plan B???

Fick även här 3 rätt av 3 möjliga..


NHK slog med NAIS med 17-9 i en målfattig match. Verkar ha varit bra försvar från båda gängen då det blev lite underliga siffror för att ha varit en seniormatch. Maila gärna ett referat något av lagen då jag missade matchen eftersom det blev 2 timmar på gymmet istället!


Ha en trevlig kväll så blir det mer imorgon!!

 
 
Ingen bild

?

3 oktober 2009 22:24

Mycket snack om att andreas asp skulle varit sååå saknad..sist jag kollade har han knappt varit inne på plan i elitserien??

Så stor skillnad på div1 norra och elitserien?

 
Ingen bild

#12

4 oktober 2009 00:27

Lif blå vann en ganska komfortabel seger mot Lidingö, va en sjukt lam tillställning där det inte kändes som att något av lagen tog i över huvudtaget, enda som va riktigt kämpande var Ricky Nordhal och lifs vänsterkanter samt i Lidingö Daniel Espling.
Tyresö vann mot Switte i något som måste vart en av årets absolut minst välspelade kamper

 
Ingen bild

IFK

4 oktober 2009 20:25

? verkar inte ha koll på saker och ting. Visst är det stor skillnad på div 1 o elitserien men det är väl oxå större chans att utvecklas då i eliten på sikt.

Nej, han har inte spelat speciellt mycket i elitserien men trots det så är han väldigt saknad i IFK Nyköping. Förra året så dominerade han norrettan både offensivt och defensivt så det är väl självklart att han är "sååå saknad"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards