Direktlänk till inlägg 11 november 2010

Kings of Klämman

Av Johan - 11 november 2010 13:40

Intervjuerna duggar tätt och har turen kommit till Mantorps IF/HF. David Persson har tagit sig tid och svarat på mina frågor. Håll till godo med dem! Imorgon, fredag, är det IFK Nyköpings Stefan Germeruds tur!


( Hörde att man listat topp-15 bloggar på Alltomhandboll.nu och den var inte med. Till och med "experter" missar en blogg som har i snitt över 300 besök/dag. Men som Robban Gustavsson säger; Jag e inte bitter..)


. Hej! Jag förstår att Mantorps herrar mår relativt bra för tillfället.

Ja vi mår bra!. Vi har fått en något bättre säsongsstart än vad vi trott. Men vi grämer oss  ändå över förlusterna mot Cyrus och Borås.


2. Varför har ni tagit 7 poäng hittills? Många såg er som ett strykgäng inför säsongen.. Vad har ni gjort för att motbevisa detta?

Vi har förbättrat vårt försvarsspel till denna säsong och har en tydligt samarbete mellan försvar och målvakt. Det är riktigt roligt att se Barre och Patte styra och ställa där bak!.


3. Vad ska ni fortsätta att göra bra och vad bör ni utveckla? 

Vi har fortfarande lite justeringar kvar i försvarsspelet och det är det som är nyckeln. Men vi behöver utveckla anfallsspelet lite till inkluderat 6-5 spelet och kontringsspelet.


4. På vilket sätt har mr. Presleys (Pekka Mildhs) intåg påverkat laget?

Pekka betyder mycket enligt mig. Han har haft en tydlig spelidé och har infört allt lite succesivt. Det jag blir extra imponerad av är att han verkligen inför varje match har en gameplan.


5. Inför i år hade ni inte så många nya spelare, varför inte?

Vi hade som mål inför division 2 säsongen få till en stomme att bygga på, så vi värvade ju friskt inför den säsongen. Därför kände vi att vi inte behövde så mycket mer folk än vad vi hade. Men det nyförvärvet (Eddo) vi fick har verkligen levererat vilketglädjer mig mycket.


6. För de som inte förstår så kanske du kan beskriva 3-5 skillnader mellan att spela i div.2 Östra och i div.1 Södra?

Oj oj här skulle man kunna skriva en hel roman :). Det är skillnad på alla punkter. Alltifrån själva matchinramningen (Förutom när man spelar mot Järnvägen). Men framförallt är det ju farten, kraften i satsningarna och att om man inte ger 100% så får man verkligen inga poäng, det fick man i Division 2.


7. När får vi se en sammanslagning av lagen i länets västra del? Om inte, varför då?

Jag kommer ihåg att jag svarade på den här frågan inför förra säsongen och jag kvarstår att den satsning man gjorde/gör i Linköping är bra för handbollen i Östergötland, men det måste även finnas lag som strävar framåt men som inte lägger ner samma tid som ett elitsatsande lag gör. På så sätt kan en spelare som under en säsong är lite handbollstrött, träna med oss 3 gånger i veckan men ändå spela på en högnivå för att sedan säsonger senare kanske satsa mer i en annan klubb.


8. H65, Höör väntar i nästa match. Förväntningar/tankar inför den?

Förväntningarna är höga, vi gjorde en riktig usel hemmamatch mot Borås och är nu revanschsugna att visa publiken att vi kan bättre än så. H65 skall vara ett lag vi kan slå på hemmaplan. Dock imponerade de senast och slog Country. Men kan vi få till försvarsspelet och ha tålamod i anfallsspelet så kommer det gå vägen.  


9. Vilken målsättning har Mantorps herrar satt inför säsongen 2010/2011?

Vi har som målsättning att klara oss kvar i Divsion 1 utan kval.10. Så slutligen, hur många "felspärr" har Barre åkt på under seriespelet med tanke på de nya reglerna för spärrar. Gossen har ju en förmåga att vara extremt bred mellan bena samt ha lite framvikt.. ;)

Hehe.. jo några felspärrar har han allt åkt på.. och den blicken han brukar ge domaren är inte att leka med :) Men Barre är en underbar lagspelare och medmänniska som ger allt i alla lägen!


11. Tack för din tid!

Så lite så!.. Vill verkligen att bloggen skall leva vidare så du får skicka hur mycket frågor du vill!

 
 
Ingen bild

Mantorparen

11 november 2010 15:28

Väl talat David. Klart att Johan ska fortsätta att skicka ut frågor så skriver bloggen sig själv...

 
Ingen bild

Leif AOH

11 november 2010 19:06

Tänkte bara påpeka att vår blogg-ranking inte har något med antalet läsare bloggen har utan helt och hållet utifrån de kriterier vi ställt upp. (finns att läsa i samband med listan). Keep up the good work!

 
Ingen bild

Brejding

11 november 2010 22:51

Utan att ha läst vilka de övriga är så tycker jag verkligen att Sveriges kanske bästa handbollsblogg borde finnas med på en top-10 lista.

Den enda sóm jag följer i alla fall. Säkert andra också om man tittar på besöksstatistiken.


 
pelle

pelle

12 november 2010 12:14

Skönt med obittra människor! Vill ni prova på att läsa den bästaste bloggen är det bara att trycka på länken här ovan!

http://ifknykoping.blogspot.com

 
pelle

pelle

12 november 2010 13:30

haha, eller nedan. det är östersjön!

http://ifknykoping.blogspot.com

 
Ingen bild

Mulle

12 november 2010 18:47

Nedervärdering.com men det är så man jobbar i nyköping skärp er!

 
Ingen bild

Barre

14 november 2010 19:59

Du måste ju hålla med om att den nya regel för m6 är ganska fånig. Förstör ju mycket för spelet. Känns som dommarn är ubernitiska vad gällande den regeln. Det är pondus och ha lite framåtvikt!! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se