Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Nu kommer det fram..

Av Johan - 27 september 2009 13:21

... att det fanns missnöje i Hultic också. Det hör väl till tränarjobbet och inget som jag lägger stor vikt vid. Angående alla möten så pratade spelarrådet med mig och det som kom upp var just ang. Jocke samt att "de som tränade ska få spela". Något annat hörde jag inte om.


Men, som Per skriver, allt är historia nu och jag hoppas att Hultic klättrar uppåt. När jag klev av så önskade iaf. de personer som ÄR Hultic Handboll mig lycka till och det är huvudsaken.


Nöjer mig med att skriva 5 fakta, varav fyra jag har påverkat för Hultic. Dessa är jag stolt över och köper absolut att alla inte köpte mitt race. Så slipper vi ev. pajkastning också..


1. Jag, ensam, tränade seniortruppen på 25-30 man. Blev lovad hjälp från styrelsehåll men inget hände.

2. Mediemässigt. Slå en pling till NT ochn Folkbladet och hör hur ofta jag pratade/mailade dem för att föreningen skulle få plats i tidningen. Det slutade med mittuppslag och bildserier..

3. Publik. Under förra hösten hade vi mellan 180-230 pers. på matcherna. Mitt egna jippo med "gula tröjan" drog närmare 300..

4. Vi skrapade ihop 15 poäng på hösten och 8 poäng på våren ( efter mitt avhopp). Vi slog lagen som kvalade uppåt (Irsta och Järnvägen) och hade häng på en kvalplats. Det var samma spelartrupp på våren.

5. Om resultatet stämmer så slutade Hultics premiär igår i 4:an 11-30 mot eRPing. Oerhört tråkigt men det hade inte hänt under mina "hårda och orättvisa" vingar!


Bloggen är till för mellansvenska och har man synpunkter kring min tränarstil så maila till;


soderman14@yahoo.se


Nu åker vi!

 
 
Ingen bild

Insider

27 september 2009 14:15

Ja du fixade säkert jättemycket runt omkring med media o.s.v på ett föredömligt sätt men det är inte den här diskussionen handlar om. Fanns säkert många saker, men när det gäller att träna ett handbollslag och sköta ett handbollslag så kände folk sig överkörda. Intressant att folk säger att mötena handlade om mer saker än bara den övergången. Sen är väl självklart att laget tog mer poäng på hösten eftersom laget under stora delar av våren inte hade någon tränare överhuvudtaget? Så då vet du det i alla fall att det, och det kan du förhoppningsvis utveckla i framtiden som tränare.

Men nu lägger vi locket på som sagt för nu har du fått höra hur det är och jag hur du ställer dig.

Lycka till med bloggandet.

 
Ingen bild

Linjemannen

27 september 2009 15:52

Inget gnäll på dina handbollskunskaper Johan.
Men du måste förstå att det klingar falskt när du först finns med som dam- och herrtränare i en region på olika nivåer. Efter det uppträder du i skepnad som bloggare och sågar det mesta av områdets handboll.
Din kompis Erik Larholm kan göra det som kommer utifrån.
Inte du.
Det blir lite som att du varit bilmekeniker och konstaterar att kärran du nyss betalt för att få lagad på din egen verkstad är en riktig rishög.
Fortsätt blogga, men var ödmjuk såga inte andra för att bara briljera med vad du kan. Var konstruktiv istället när du skriver om stans handboll för vi lider alla av samma sjuka. Du är en del av smittan nu men med rätt sjukdomsinsikt kan vi patienten på benen igen.
Eller hur?

 
Ingen bild

27 september 2009 16:03

Johan har inte varit damtränare i stan...

 
Ingen bild

Linjemannen

27 september 2009 16:13

Nej, det har du rätt i, men NKIK F 87 som gick till steg fyra, eller fem i SM och som skulle ta över stans damhandboll med bland annat Linn Hagernäs. Men det var som sagt för lång tid sedan . . .
Vi kan hålla på med tråkiga detaljer om allt möjligt som är oviktigt, men ödmjukhet och insikt vore sunt.
Det är viktigt för trovärdigheten - och trovärdighet är allt om man vill ikläda sig rollen som någon form av krönikör.

 
Ingen bild

27 september 2009 16:19

Känner man sig överkörd av en tränare kan man lägga av. Tränarens uppgift med ett Alag är att prestera resultat. Ungdomsnivå är något helt annat.
Känns som avundsjuka eller nåt

 
Ingen bild

Sara

27 september 2009 16:46

Insider och linjemannen... haha låter som ni är två misslyckade spelare eller tränare (har mina aningar) johan står i allafall för de han tycker med sitt NAMN och krönikör, men snälla hahaha Ni gör detta till en stor grej. Det var på tiden att någon vågar säga vad man tycker och tänker!

 
Ingen bild

27 september 2009 16:46

Det var inte enstaka spelare som kände sig överkörda det var gruppen som helhet. Inklusive spelare som var viktiga i A-laget.

 
Ingen bild

Retstickan

27 september 2009 17:49

Gruppen som helhet? inklusive spelare som var viktiga? haha ingår inte dom i gruppen som helhet -fniss-

 
Ingen bild

27 september 2009 18:57

Skulle bara vara extra tydlig -fniss-

 
Ingen bild

Peking Boy

28 september 2009 12:07

2 grejer. Varför gick spelare till Hultic och varför lämnar man Jo, Johan. Man vet vad man fick och när Johan sluta så fatta man att det skulle gå åt helvete. Att gruppen som helhet kände sig överkörda är skitsnack eftersom många av spelarna hade haft Johan i NAIS och visste vad han krävde. Samma spelare har nu lämnat klubben eftersom Johan inte är kvar och dom ångrar sig nog inte .
Grej 2. Nu vet Insider/Linjemannen vad Johan tycker men Johan eller vi andra som läser bloggen vet inte vad ni tycker eftersom ni gömmer bakom coola namn. Nä ni fick ingen ärlig chans själva så därför gör ni som ni gör. Det verkar gå bra också utan alla värvningar..

 
Ingen bild

28 september 2009 15:10

Peking Boy/
Bra att du inte gömmer dig bakom ett coolt namn.
Sen har du väldigt mkt fel i resten.

 
Ingen bild

Johan

28 september 2009 17:22

Nu är Johan borta från klubben så det måste ju vara frid och fröjd i Hultic. Dessutom går det ju bra, jävligt bra! Fortsätt på den inslagna vägen.

 
Ingen bild

Marre

29 september 2009 11:16

Verkar vara väldigt insatta i ämnet de som skriver. Lite FÖR insatta.. Kanske blir så när man tillbringar sina träningar som kona och som bänkvärmare på match. Komma nu och gnälla också, moget!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards