Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Summering Partille Cup

Av Johan - 6 juli 2009 19:58

Återigen hemma efter 5 dagar i Göteborg + en avstickare till Ge-Kås i Ullared för lite shopping. Göteborg visade sig från sin allra bästa sida med solsken och bra handboll.

För tjejerna gick det riktigt bra. Vi kom 2:a i gruppen efter resultaten;


Höybråten/Stovner IL 1 12-11

Saetre IL 13-7

Malvik IL 8-12

Kolbotn IL 2 11-7

HC Eynatten 10-9 ( Jennifer räddade en straff när matchen var slut)

KvIK Sport 9-5


Vi ställdes mot RP:s 94:or i första matchen i A-slutspelet och föll där med 8-11. Jag missade matchen pga en elak magsjuka som smög sig på under fredagsnatten, vilket var lite tråkigt.. Att vi presterat bra både spelmässigt och resultatmässigt vittnar de övriga lagens resultat om då Sport gick till A-kvart ( stryk mot slutsegrarna Sönderjyske) och att Eynatten gick till B-final. Vi deltog, trots allt, i en högre åldersklass och det känns som om laget fick 7 bra matcher. Nu väntar individuell sommaträninf fram till den 3/8, träna på!


Lite annat;


Finspångs Erika Hinders går till NKIK.


Katrineholms Alexander Rüden har bestämt sig för spel i allsvenska IVH Västerås. Högernian Melchersson från KAIK går till Nyköping och ska vara tänkt att avlasta lite av Asps målfabrikation. För KAIK:s del ser det tungt ut och man får nog rikta in sig på de lägre regionerna i herrtvåan.


Järnvägen har ett tränarnamn på gång hörde jag under Partille Cup. Återstår att se om det stämmer när Allansson släpper "bomben" på deras hemsida..


Spelarna i Vadstena går till Motala, som gör en storsatsning med hemvändande Peter "Pekka" Mildh som huvudansvarig. Siktet verkar högt ställt inför höstens seriespel.


Djurgården har fortsatta samtal med trion Quinones, Järeholm och h6:an Niklas Engdahl från Trelleborg ( tidigare Skånela och AIK).


Bytte några ord med Redbergslids Rikard Hanisch i hotellfoajén på Scandic Europa. Vad som sades låter jag vara osagt men jag kan säga att det handlade om 90-landslaget.. ( Som inte var bra i EOC!!!) I mitt tycke saknade jag ett par killar som skulle ta chansen på ett bättre sätt än många av "stjärnorna" i elitserien. Ett axplock av de jag saknade kan nämnas Patrik Söderström, Rikard Åkerman, nämnde Hanisch och Hampus Larsson ( f.91) från Skånela.


Nu väntar jag in lottningen till steg 1 för tjejlaget. Ska bli spännande och se vilka vi ställs emot.


Det blir ingen NAIS Beach Cup... För få anmälda lag uppges vara orsaken.

 
 
Ingen bild

XXX

4 augusti 2009 09:51

Saknade oxå Hanisch i truppen samt Åkerman. Förstod att det inte skulle gå hela vägen för landslaget med detta "nya" laget i Tunisien.6stycken nya från förra året.. Bra Lundin? En skadad Arnesson och ett telefon samtal till Hanisch. Men han fick inte åka ner och spela.otroligt konstigt!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 11 juli 2011 23:31

... www.msh.bloggagratis.se   Vi ses där!!

Av Johan - 10 januari 2011 13:39

Vi kom trea och fick 5 killar på riksläger 1, kul!!   Sebastian Glemhorn, Norrköping Benjamin Jacobsson, Norrköping Jesper Simonsson, Norrköping Alexander Brouneus, RP IF Carl Skogwik, Hultic   GRATTIS PÖJKAR!! ...

Av Johan - 15 december 2010 14:57

Jo, så är det! Några av våra profiler i Mellansvenskan har gått samman för att starta en ny "superblogg"... Håll utkik här på bloggen när vi kör en release för den nya bloggen.   Annars är det som det är; fortsatt strul med datorn hemma och i och...

Av Johan - 6 december 2010 16:08

Lottningen kom under dagen. Intressanta matcher....   Gruppindelning   Pojkar   Flickor   Grupp A Grupp B Grupp A Grupp B Skåne Göteborg Stockholm Skåne Västergötland
Blekinge Halland Södermanland Västm...

Av Johan - 3 december 2010 10:13

Computern hemma har lämnat in och tiden för att sitta framför datorn under dagstid finns inte i dagsläget. Kommer dock lite om helgen här och nu,   Dam-Allsvenskan;   Örebro tappar mark efter förlusten mot Önnered (21-31) nu i veckan. För a...

Presentation

Omröstning

Borde man införa ett rankingsystem i samband med USM-lottningen?
 Ja
 Nej

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards